Felsőfokú, ezüstjelvényes
gyalogos túravezetői tanfolyam kiírása

A tanfolyamot legalább 20 jelentkező esetén indítjuk!

A tanfolyamot, egy hetes bentlakásos táborozásal 1999. szeptember 4-12. között tartjuk. Tervezett helye: Dobogókő.

Azok számára, akik régen végezték el a bronzjelvényes tanfolyamot és szeretnék ismereteiket felfrissíteni, lehetőséget adunk a tavaszi bronzjelvényes tanfolyamunk előadásainak látogatására, 3000.- Ft előleg befizetése mellett, melyet beszámítunk az ezüstjelvényes tanfolyam tandíjába. Az ezüstjelvényes tanfolyamon középfokú ismereteket nem oktatunk! Az előkészítőre jelentkezés határideje 1999. január 19. A bronzjelvényes tanfolyamról szóló tájékoztatót külön kiírás tartalmazza.

Az ezüstjelvényes tanfolyam megnyitója és első foglalkozása 1999. szeptember 4-én lesz.

A vizsgabizonyítványok átadása 1999. szeptember 21-én lesz a Kalmár László Számítástechnikai SzKI tantermében (Budapest, II. Jurányi u. 1.).

A tanfolyamra való jelentkezés feltételei:

  1. bronzjelvényes túravezetői képesítés,
  2. legalább 3 éves túravezetői gyakorlat,
  3. MTSz és természetbarát szakosztályi tagság,
  4. betöltött 20. életév,
  5. szakosztályi javaslat.

A tanfolyamra való jelentkezés csak a kitöltött szabvány jelenkezési nyomtatvány leadásával történhet. A nyomtatvány beszerezhető a BTSSz titkárságán minden munkanap (Budapest, V. ker. Curia u. 3. 11/2 emelet) illetve a VII. ker. Természetbarát Sportszövetség csütörtöki ügyeleti napjain 16-18 óra között (Erzsébetvárosi Sportcsarnok, Budapest VII. Százház u. 9-23. emeleti klubszoba). A kitöltött jelentkezési lapok ugyanitt leadhatók. A tanfolyamra jelentkezés utolsó napja: 1999. augusztus 30. A tanfolyammal kapcsolatosan felvilágosítást a (20) 955-5751 mobil telefonszámon adunk.

Az előadásokra és gyakorlatokra íróeszközt, jegyzetfüzetet, tájolót, a Budai hegység és a Pilis-Visegrádi hegység turistatérképeit, valamint a táborozási felszerelést a hallgatónak kell hoznia. Egyéni igény esetén a szállás turistaházban is megoldható, de ennek szervezését nem vállaljuk! Az élelmezésről mindenkinek magának kell gondoskodnia.

A tanfolyam vezetője: Almásy Valéria vizsgabiztos.

A tanfolyam szakmai titkára: Háncs Péter vizsgabiztos.

A tanfolyam gazdasági titkára: Nagy Sándor.

A tanfolyam önköltséges, a befizetendő díj 8200.-Ft, mely tartalmazza a tandíjat, a tankönyvek a jegyzetek, a tájfutó térképek és a túravezetői jelvény árát.


Részletes kiírások
Túravezető Oktatók Sportegyesülete
A Magyar Természetbarát Szövetség honlapja