Ujdonsagok Magyarorszagon, uj bejegyzes

Újdonságok Magyarországon, új bejegyzés

Új vagy megújult (továbbfejlesztett), az Interneten elérhetô és használható magyarországi (Magyarországon üzemeltetett) információforrás bejelentése az alábbi kérdôív kitöltésével kezdeményezhetô. A kitöltés után meg kell nyomni az "Ellenôrzés és Bejegyzés" feliratú gombot az oldal alján.

Ha az információforrás nyelve nem magyar, a bejelentést inkább az "Újdonságok Magyarországon" angol nyelvû verzióján ajánljuk! (Két- vagy többnyelvû esetben természetesen mindkét verzióban célszerû a bejegyzés!)

Jelenleg az "Újdonságok Magyarországon" oldalra nem kérhetô olyan bejegyzés amely kereskedelmi célú reklámra vagy személyes oldalra (personal homepage) hivatkozik.

Felhívjuk a figyelmet arra is hogy a bejelentés szövege nem tartalmazhat reklámot, üzleti ajánlatokat, marketing szöveget, nem közölheti áruk vagy szolgáltatások árát, mivel ez ütközik a szabályokkal valamint szolgáltatásunk céljaival egyaránt. Üzleti hirdetéseket, közleményeket nem teszünk közzé!

Tanácsok:

A bejelentéseket nem rögtön, hanem kétnaponta csak egyszer dolgozzuk fel és csatoljuk az "Újdonságok Magyarországon" oldalhoz.

A bejelentés módjával kapcsolatos bármely kérdéssel a www@fsz.bme.hu címhez lehet fordulni.


Cím:
A szolgáltatás neve

Elsôdleges URL:
Hivatkozás a szolgáltatásra (link)

A szolgáltató földrajzi helye:
Város

A szolgáltatásért felelôs intézmény:

Felelôs személy (az esetlegesen felmerülô kérdések tisztázására):
Név:

E-Mail:

Rövid leírás:
Néhány soros (max. 50 szó) tömör leírás a szolgáltatásról. A leírásba lehet HTML dokumentum hivatkozásokat (link) tenni, de kérjük az egyéb HTML parancsok (formázó utasítások) alkalmazásának elkerülését! A magyar ékezetes betûk megadása lehetséges HTML kódolás és TeX kódolás szerinti szintaktikával.
HTML ékezet TeX ékezet

E szolgáltatás üzemeltetôi fenntartják a jogot az említett szabályoknak vagy az etikai normáknak nem megfelelô bejegyzések módosítására vagy törlésére!